HälsoOasen»

Om oss

Öppettider

Måndag-fredag erbjuder vi alla behandlingar.
Helger och röda dagar erbjuder vi SPA-paket.


Vi på HälsoOasen


Sandra Markus

Spa- och hudterapeut
Fransförlängare
Djur och natur älskare
Meditation och healing
Mobil: 0734-09 98 77
E-post: sandra@halsooasen.se


För mig började intresset för huden redan när jag va i 10 års åldern då jag mosade banan och la i mammas ansikte med gurkor över ögonen för jag hade sett på TV att det skulle vara mjukgörande. Mamma började då låna hem böcker från biblioteket om hudvård och smink. Jag tyckte det va intressant att även läsa om hur andra skulle göra med hud, hår, smink och inte bara om det som passade in på mig. Att ta hand om huden har varit min vardag då vi i familjen har eksem, psoriasis och acnebesvär.
När jag efter gymnasiet kunde utbilda sig till spa-och hudterapeut var det en självklarhet att jag ville jobba med min hobby och kunna ta det till en annan nivå.
Min favorit behandling att få är definitivt totalupplevelsen eftersom man får mycket av allt och verkligen hinner gå ner i varv.

Susanne Ingvarsson

Massageterapeut
Hälsocoach
Kostrådgivare
Träningsinstruktör
Mobil: 0734-03 51 91
E-post: susanne@halsooasen.se


Mitt liv har alltid gått i 190 och jag älskar när det är fart och fläkt. Men 2005 fick jag cancer och omvärderade mitt liv – jag var tvungen att tänka på mig själv först och främst vilket var ovant för mig.
Även om jag fortfarande gillar att ha många bollar i luften så tar jag mig tid att koppla av och ta hand om mig själv.
Men när man får ett sådant besked så ställer man sig frågan: Gör jag det jag vill i livet?
Eftersom jag jobbade på kontor med mycket stress och deadlines så var svaret: NEJ!
Jag har alltid varit intresserad av kost, träning och att ta hand om människor så 2006 omskolade jag mig och startade eget och har älskat mitt jobb sedan dess.
Det finns inget bättre än att få andra att må bra och den uppskattning man får av sina kunder ger en sådan otrolig energi.

Jag älskar att bli ompysslad så jag har svårt att välja en favoritbehandling. Men eftersom jag är frusen av mig tycker jag speciellt bra om de behandlingar där man använder varma produkter såsom varm olja eller varma stenar.

Tänk på att livet inte går i repris – varje krona du lägger på ditt eget välmående är en välplacerad investering!


 
Tel 0451-234 53 | info@halsooasen.se