HälsoOasen»

Nyheter

Exklusiv

En lyxig helkroppsbehandling med extra allt, i chokladens tecken.
Vår allra finaste behandling där Ni blir riktigt omhändertagen och bortskämd!

Läs mer här.

Relaxen

Slå dig ner i den varma bastun, låt dig omslutas av den härliga ångan, slut ögonen och njut av lugnet.
Därefter får Du sätta ner fötterna i vårt fisk-spa och uppleva en annorlunda och avkopplande behandling, där fötterna blir mjuka och lena och du blir avslappnad i hela kroppen, samtidigt som du kan njuta av fruktbuffé och ditt trevliga sällskap. Passa även på att sätta i en ekologisk och närande hårinpackning medan du sitter i bastun och unna din hårbotten och ditt hår lite omtanke.

Läs mer här.

Fisk-Spa

En avkopplande och underbar behandling som inte bara ger lena fötter utan gör gott i hela kroppen.

Läs mer här.

Lyxig kroppsbehandling - Hanakasumi

Hanakasumi som är japanska för ”blomblad för vinden” är vår nya signumbehandling; en ljuvlig kroppsbehandling med inspiration från badritualerna i Japan. Behandlingen bjuder på en varm kroppspeeling med enzymer från papaya som skrubbas bort och följs av en lång fotmassage med akupressur och därefter en avkopplande massage från topp till tå med närande shea smör.

Lyxigt, ljuvligt och avkopplande!

Läs mer här.

Shellac hybridnagellack

Nu ökar vi utbudet med Shellac som är ett slags hybridnagellack som är en blandning mellan vanligt nagellack fast med hållbarheten hos nagelgelé. Produkten appliceras precis som ett vanligt nagellack men härdas under en UV-lampa alltså är det inte torka efteråt.
Formulan är 3-fri vilket innebär att den varken innehåller formaldehyd, toulen eller DBP (dibutylftalat). Produkten kommer i tolv olika färger från ljust rosa till svart och hållbarheten är fantastiskt bra. Passar dig som vill ha naturligt fina naglar med lång hållbarhet både till fest och vardags. Passa på nu till morsdag, student eller bröllop!

Shellac görs i samband med en lätt manikyr eller pedikyr för 400kronor. Kan även läggas till på en stor pedikyr för 100kronor.


 
Tel 0451-234 53 | info@halsooasen.se